Speci's til AA landsmøde

Der kan være specielle overvejelser/spørgsmål i forbindelse med at beslutte sig for at deltage i landsmøde. vi har forsøgt i nedenstående liste at besvare nogle af dem. Hvis du har andre spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os.

  1. Handicapforhold: møder og cafe foregår på 1. sal på skolen. Ved trappen er der handicaplift og toiletterne er store nok til kørestolsadgang, men de er ikke deciderede handicaptoiletter.
    Fest og fællesarrangementer forgår i hallen. Her er handicaptoilet
  2. Speciel kost: Skriv til os på aalandsmode2017@gmail.com med dine spørgsmål og angiv dit  bookingnummer, så svarer vi!
  3. Ung til landsmøde: At være ung ædru alkoholiker kan have sine ganske særlig udfordringer. Derfor er det også godt at have et netværk i hele landet. På landsmødet har vi bl.a. et særligt unge møde. Desuden spotter du nok hurtigt andre unge, så I kan dele erfaring styrke og håb specielt for jer!
  4. Alene til landsmøde: Det plejer ikke at være et problem.  AA'ere har en fantastisk evne til at komme i snak. Vi har jo en stor fælles interesse. Hvis du gerne vil finde nogen at slå følge med rundt til møderne, har vi lavet et mødested i caféen.
  5. Meditation og stilhed: Samvær med AA'ere er intens. Det kan være overvældende med alle de indtryk man får på en dag. Det kan være godt at trække sig tilbage en stund og få ro i hovedet. Derfor har vi lavet et stillerum, hvor man kan sætte sig. Desuden er der to guidede meditationer i løbet af weekenden
  6. Motion og bevægelse: Det kan være godt med et afbræk fra de mange møder og siddende aktiviteter og  få rørt kroppen. Vi har indlagt en walk&talk i løbet af weekenden. Walk and talk er gåtur med en lokal og også en fin måde at dele erfaring, styrke og håb med andre på.
  7. Rygning: skolen er en offewntlig bygning, så rygning foregår udenfor matriklen